Zsédenyi Adrienn Official

Stáb (a tagok egér-gombnyomás mellett szabadon húzhatók, rendezhetők a weboldalon)

123456
Kuzbelt Péter -
Turnémenedzser
Mobil: +36 70 8669088
Email: info@zsedaprodukcio.hu
Tel: (+3621) 221-04-01

1967-ben született Ózdon.
Zeneiskolai tanulmányait az általános iskolai évek alatt kezdte zongoristaként.
 
1982-ben alapító tagja a későbbi KI-MIT-TUD győztes Lucky-Boys Dixieland Band-nek.
Középiskolai éveiben a jazz muzsika már meghatározó szerepet játszott.
1989-től a szaxofon, mint hangszer átütő változást hoz életében.
 
1989-2007-ig a Magyar Határőrség Zenekarának tagja.
 
1998-ban felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakára, miközben Magyarország vezető show műsora, az "Esti Showder" szaxofonos zenekarvezetője lett napjainkig.
 
Mindemellett számos jazz és egyéb formáció állandó és session zenésze: Zséda produkció, Fábry Showder Band, Cotton Club Singers, Boldi és a Keresztapák opera in swing, Acidmen, Kuzbelt Péter és barátai és sok egyéb más...
Csepregi Géza (Csepi) - hangmérnök
Zséda koncertek hangmérnöke
Zenei pályámat befejezve (billentyűztem több zenekarban) 1987-től 2007-ig lettem a Frenreisz Károly féle Omega Hangosító Stáb tagja és itt alkalmam volt szinte az összes Magyar és hazánkba látogató külföldi zenekarral dolgozni mint stageroad, monitorkeverő, illetve hangmérnök. 1992-ben elvégeztem egy hangosító iskolát Hollandiában.
Az élet úgy hozta, hogy kizárólag női énekesekkel dolgoztam együtt, mint Szandi, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Bódi Magdi, Neoton Familia, Unique, Unisex, Vénus, Zanzibár, valamint a külföldiek közül LaToya Jackson, Vaja Con Dios, Candy Dulfer.
Borlai Gergő - dob

1978. május 27-én születtem Budapesten, Magyarországon. 3 éves koromban kezdtem el dobolni.
6 éves koromban Dave Brubeck Take Five-jával vettek fel a Postás zeneiskolába.
Itt 12 éves koromig tanultam, majd autodidakta módon folytattam tanulmányimat.
Még 12 éves koromban kezdtem el zenélni a hazai zenei élet élvonalában, (többek között Presser Gáborral, Tátrai Tiborral, Horváth Charlie-val, Babos Gyulával, Szakcsi Lakatos Bélával, Dés Lászlóval).
2009-ig több, mint 130 CD-n hallható a játékom. Koncerteztem Tommy Campbell-lel, Steve Smith-szel, Trilok Gurtuval nemzetközi ütősfesztiválokon. Volt szerencsém együtt játszani Bob Mintzerrel, Hiram Bullock-kal, L. Shankarral, Vernon Reiddel, Al DiMeola-val és Iain Ballamyval. Eddig két szólólemezem jelent meg. Az elsőt 17 éves koromban írtam, amit a BMG adott ki "17" címmel. A második lemez 2004-ben jelent meg Sausage címmel a Tom Tom Records gondozásában. Kétszer választottak az év dobosának és két életműdíjjal is megtiszteltek.
Két aranylemezemet produceri tevékenységeim miatt kaptam. 2001-ben az Arany Dobverő díjat, illetve 2004-ben az Artisjus "előadóművészi jutalom a kortárs magyar zeneművek bemutatása terén kifejtett kiemelkedő tevékenységért" díjat vehettem át. 
2008-tól a Meinl Company kiemelt, nemzetközi endorsere vagyok.

Studniczky László - basszusgitár
Szirtes Edina - vokál, hegedű
Juhász Attila - billentyű
Zongoratanulmányait 1978-ban kezdte Budapesten a III. kerületi zeneiskolában.
1990-től Márkus Tibornál és Binder Károlynál folytatta magántanulmányait.
1991 és 1995 között elvégezte a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz-zongora tanszakát, tanára Binder Károly volt.
1996-97-ben tanulmányokat folytatott a Western Washington University-n, tanára: Chuck Israels,akit a többek között a legendás jazz-zongorista, Bill Evans nagybőgőseként ismerhet a közönség. Az egyetemen Master of Music in Perfoming Arts diplomát szerzett, és ugyanitt tanársegédként is dolgozott.
1998-tól aktív muzsikusként dolgozik hazai jazz zenekarokban, pop produkciokban, es Tv-showkban.
A Zséda produkció, Budapest Jazz Orchestra és a Fábry Showder Band állandó tagja,számos pop produkció zenésze, zeneszerzője, hangszerelője (Club 54, Back to Black,stb), és a Juhasz Attila Jazz Quartet boldog zongoristája.
Cselik Gábor - zongora